miercuri, 17 iunie 2009

Sa fie...

Bun, deci am un blog... "Mare chestie!" ar zice plini de sarcasm unii. "WTF..." ar zice de-a dreptul fulgerati cei care ma cunosc. Bine, in caz ca unele persoane care ma cunosc vor ajunge pe acest blog, ele nu vor stii ca ma cunosc. Adica, vor stii ca ma cunosc dar nu vor stii ca detin blogul. Deci nu vor stii... in fine. Nu o sa spun prietenilor mei de el, si acuma stau sa ma gandesc cum altfel o sa aduc lume pe el. Hmmm... Vad eu...
Acum... intrebarea cea mare: de ce mi-am facut blog? De ce...? Nu stiu. Chiar nu stiu. E ora 21 si... 21 de minute (pe bune), e vara, si eu sunt... cam singura. Dar nu asta conteaza. Nu am sa povestesc despre viata mea. Si totusi despre ce o sa povestesc??? Vreau sa scriu lucruri pe care le scriu numai in Caiet... Caiet scris cu "C" si nu cu "c" inseamna ceva... inseamna partea intunecata a lunii. Imi promit acum ca nu o sa fac abuz de metafore, pentru ca am aceasta tendinta chiar daca nu sunt buna la asa ceva. Pentru cei care imi vor vizita blogul, le transmit de pe acuma ca... (god, trebuie sa gasesc cev... e prima mea postare, trebuie sa par inspirata...) ca... orice prost isi poate face blog...

4 comentarii:

  1. imi suna cunoscuta povestea..:) si eu mi-am facut un blog de curand..nu le-am spus prietenilor despre el, si nici nu cred ca am s-o fac..am sa-i las pe ei sa-l descopere..am avut intrebari la inceput de genu' "and now what?.."; prima postare a fost mai aiurea pentru ca nu prea stiam ce subiect sa abordez. Oricum, de un lucru sunt sigura..un blog chiar te poate ajuta sa-ti distrugi umbra..

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, te lasa gol, cu cele mai adanci ganduri si framantari... Fara soare, fara umbra... E bine sa vorbesti despre sentimentele tale atunci cand nimenii nu stie ca sunt ale tale. Fara sali de judecata. Fara aratat cu degetul. Fara asteptari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-am citit toate postarile de pina acum, putine ce-i drept, si am fost neplacut surprins sa observ greselile gramaticale repetate si superficialitatea continutului din ceea ce se vrea a fi prologul blogului tau.
    Te las pe tine sa descoperi greseala recurenta din citatul de mai jos si apoi s-o corectezi:
    "ele nu vor stii ca ma cunosc. Adica, vor stii ca ma cunosc dar nu vor stii ca detin blogul. Deci nu vor stii... in fine."
    Finalul ironic "e prima mea postare, trebuie sa par inspirata.. ca... orice prost isi poate face blog..." se intoarce evident impotriva ta devenind, voit poate, autoironic.


    In cealalta ordine de idei, legata de fondul scrisului tau, observ ca scrii profund, alert, taios,intens, cu patima si faptul ca ai ales fonturi rosii pe un fundal negru vine sa completeze aceasta impresie.

    Daca semnificatia alegerii "simburelui de mac" ai dezbatut-o intr-unul din posturi, astept sa faci acelasi lucru si cu frivolul "black bitch" care se potriveste ca simburele de mac in perete. In contextul dat poate ca "red bitch" ar fi fost daca nu mai inspirat si mai in ton cu ceea ce/cum scrii, macar mai
    original.

    Anonimeni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow... Uite genul de comentariu la care nu ma asteptam... Si nu pentru ca as considera ca ceea ce scriu e perfect, ci pentru ca nu mi se pare ca merit atata deranj. Greselile gramaticale nu are sens nici macar sa incerc sa le scuz. Ele exista datorita lipsei de atentie, a lenei de a revizui un post inainte de publicare si uneori din pura necunostinta. Simt ca nu trebuie sa comentez in nici intr-un fel citatele pe care le-ai amintit, deoarece reprezinta gandurile mele de la momentul publicarii lor si nu vreau sa mi le analizez (finalul este autoironic, dar si o incercare de a ma desprinde intr-un fel de tot ceea ce urma si urmeaza sa scriu).

    Numele meu e legat mult de mine si nu de culoarea cu care scriu pe blog. Poate suna superficial, cum de altfel pare sa sune si primul meu post, pe care tu l-ai numit prolog, dar e vorba pur si simplu e mine si negru. De partea intunecata, care este inevitabil o "bitch" (bine, si lucrul asta poate fi interpretat, avand in vedere diferenta dintre ce inseamna cuvantul si cum este el perceput).

    Oricum, multumesc mult pentru ca ai citit tot ce am scris.

    RăspundețiȘtergere