miercuri, 17 iunie 2009

Dileme




De ce sambure de mac? Nu m-a intrebat nimeni, insa vreau sa raspund. Pai... macul... e rosu... viata... sau moarte. Nu ma prea leg de simbolistica, de conceptii si legende. Macul e o floare salbatica. Vant si primavara. Nostalgie constructiva poate. Somn (aici e simbolistica...). Zbor. Fac ce fac si asociez toate lucrurile care imi plac cu zborul. As putea sa fiu indulgenta cu mine si sa spun ca defapt imi plac doar lucrurile care au legatura cu zborul. Oricum, macul e rosu si tare. Puternic. Singur. Cu vantul...


De ce sambure? E atat de usor de inteles... Mic-Mare. Negru-Rosu. Pamant-Vant. Eu-Lume...


Vreau aripi. Sa-mi vand sufletul?

4 comentarii:

  1. ciudat cum se combina la tine depresiile asta - cu fascinatia [complet opusa] pt v putin, salbaticie, bere etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le-as numi depresii, cel putin din cat ma cunosc pe mine. E vorba de constiinta unor iluzii imposibile, unor deziluzii, pana la urma. Oricum, multumesc mult pentru comentariu, este primul si trebuie sa recunosc ca m-a facut fericita. Probabil imi doresc mai mult decat credeam ca cineva (oricine) sa citeasca acest blog. Multumesc inca odata!

    RăspundețiȘtergere
  3. hm n'ai pt ce.

    dar daca chiar vrei sa te citeasca lumea - de ce nu mediatizezi blogu? adica, u know, nimeni n'o sa intre aici de capu lui [sunt apx 50 000 de bloguri in ro].

    scrie mult pe alte bloguri, implica'te etc.

    nite

    RăspundețiȘtergere
  4. vrei sa vezi un camp de maci? :)
    http://bogdan.px.ro/?p=333

    RăspundețiȘtergere